Μάιος 2017

Η Αρχαία Ελληνική Ιστορία "ζωντανεύει" στη Μόσχα

Μάιος 31, 2017 - 16:56
Αναρτήθηκε στο:

Στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ ζωντανής Ιστορίας και Ιστορικής Αναπαράστασης, το Времена и Эпохи, που θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 12 Ιουνίου στη Μόσχα, θα συμμετάσχει και η Ελλάδα με τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ.

Τα Βραβεία Ταξιδεύουν για Ρωσία!

Μάιος 26, 2017 - 13:25
Αναρτήθηκε στο:

Τα βραβεία των νικητών και φιναλίστ του Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Τι είναι για μένα η Ελλάδα», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016, ταξιδεύουν από σήμερα για τη Ρωσία.

Η δημοφιλής Πωλίνα Γκαγκάρινα στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού "Ταξίδι στην Ελλάδα"

Μάιος 17, 2017 - 14:42
Αναρτήθηκε στο:

Η κορυφαία ποπ τραγουδίστρια της Ρωσίας, Πωλίνα Γκαγκάρινα, θα είναι η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του μεγάλου διαγωνισμού ζωγραφικής για παιδιά της Ρωσίας και της ρωσικής διασποράς με τίτλο "Ταξίδι στην Ελλάδα", που διοργανώνει το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μόσχα σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο αγιογράφο "Θεοφάνη τον Έλληνα"

Αναρτήθηκε στο:
03/06/2017 - 14:30

Ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αφιέρωμα στον μεγάλο αγιογράφο «ΘΕΟΦΑΝΗ τον ΕΛΛΗΝΑ», έργο του συνθέτη Σάββα Καρατζιά, θα πραγματοποιηθεί στις 3/06/17, στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στα πλαίσια του έτους Ελλάδα-Ρωσία 2016, με τη συμμετοχή Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών. Την εκδήλωση έχει ξεχωρίσει και στηρίζει ως μία από τις μεγαλύτερες τους φετινού καλοκαιριού, το τμήμα πολιτισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

2ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής "Τι σημαίνει η Ελλάδα για εμένα;"

Αναρτήθηκε στο:
15/12/2017 - 15:30

Διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά της Ρωσίας και της ρωσικής διασποράς με θέμα ένα «Ταξίδι στην Ελλάδα» διοργανώνει το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει την εικόνα της Ελλάδας στο ρωσικό κοινό προβάλλοντας την ως οικογενειακό τουριστικό προορισμό προστιθέμενης αξίας.

"Ταξίδι στην Ελλάδα" Μεγάλος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Μάιος 15, 2017 - 10:27
Αναρτήθηκε στο:

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργανώνουν τον 2ο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «Τι είναι για μένα η Ελλάδα», σε συνέχεια του περυσινού, πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.