Ιανουάριος 2018

Μεγάλα ελληνικά αφιερώματα στα ρωσικά ΜΜΕ έρχονται το 2018

Ιανουάριος 30, 2018 - 12:24
Αναρτήθηκε στο:

Γεύση Βόρειας Ελλάδας είχε στην κυριολεξία ο τηλεοπτικός Δεκέμβριος στη Ρωσία, αφού μεταξύ άλλων, ξεκίνησε να προβάλλεται στον κορυφαίο ρωσικό τουριστικό τηλεοπτικό σταθμό Moya Planeta η εκπομπή «Μία ημέρα στην πόλη» με θέμα τη Θεσσαλονίκη και δύο γαστρονομικά αφιερώματα για την Ήπειρο, ενώ ένα τρίτο  μεταδοθηκε στα μέσα Ιανουαρίου.

Τουριστική «γνωριμία» Ελλάδας-Ρωσίας στη Μόσχα

Ιανουάριος 26, 2018 - 15:08
Αναρτήθηκε στο:

Ελλάδα και Ρωσία έχουν σημαντικές προοπτικές για αύξηση των μεταξύ τους τουριστικών ροών και ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των ελληνικών και ρωσικών Περιφερειών, που συμμετείχαν στο Τουριστικό Φόρουμ «Τόσο διαφορετική Ελλάδα», το οποίο πραγματοποιήθηκες χθες, 25 Ιανουαρίου 2018, στη Μόσχα.

Ο Νίκος Φλώρος στην κριτική επιτροπή πανρωσικού διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής

Ιανουάριος 17, 2018 - 12:20
Αναρτήθηκε στο:
photo by Elena Smyrnioti

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας γλύπτης Νίκος Φλώρος, γνωστός και αγαπητός καλλιτέχνης στη Ρωσία, θα είναι ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής «Ταξίδι στην Ελλάδα» που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα (ΓΤΕ Μόσχας) για τα παιδιά της Ρωσίας και της ρωσικής διασποράς.

Ο ΠτΔ τιμά τον Ομογενή Κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλο

Ιανουάριος 15, 2018 - 15:45
Αναρτήθηκε στο:
Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος τίμησε για την προσφορά και το έργο του τον ομογενή κοσμοναύτη κ.Θεόδωρο Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλο, καλωσορίζοντας τον στον Προεδρικό Μέγαρο στις 12 Ιανουαρίου 2018.