Αυξημένο το φετινό ενδιαφέρον του Enterprise Greece για τη Ρωσία

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Αυξημένο το φετινό ενδιαφέρον του Enterprise Greece για τη Ρωσία

Μάρτιος 23, 2016 - 11:33
Αναρτήθηκε στο:

Στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας στη Ρωσία και Ρωσίας στην Ελλάδα, όπως έχει ανακηρυχθεί το 2016.

Με συμμετοχή σε επτά εκθέσεις στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και διοργάνωση τουλάχιστον δύο επιχειρηματικών αποστολών, το Enterprise Greece εντείνει φέτος τις εξωστρεφείς του δράσεις στη Ρωσία αξιοποιώντας την ευνοϊκή συγκυρία του ελληνορωσικού Έτους.

Το πρόγραμμα  των φετινών εκθέσεων του Enterprise Greece άνοιξε με τη συμμετοχή στη CPM Άνοιξης στη Μόσχα που αφορά τον κλάδο ένδυσης και γούνας, ενώ αρχές Απριλίου προβλέπεται  συμμετοχή στη MOSBUILD (δομικά) και στο Wealth Management & Private Banking Summit της Μόσχας. Στα μέσα Ιουνίου το Enterprise Greece μεταβαίνει στην Αγία Πετρούπολη για το SPIEF Economic Forum και επανέρχεται στη Ρωσία το φθινόπωρο με τις εκθέσεις CPM, Intercharm (καλλυντικά) και Russia & CIS Hotel Investment Forum (τουρισμός-ξενοδοχεία).

Πέρα από τις εκθέσεις, το Enterprise Greece βρίσκεται σε επικοινωνία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο και το SEV International για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής στη Μόσχα αλλά και την υποδοχή ρωσικής επιχειρηματικής αποστολής σε συνεργασία με το SPIEF. Ταυτόχρονα, σχεδιάζει τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στο β΄εξάμηνο του 2016 με σκοπό την προώθηση της Golden Visa.

Το Enterprise Greece εκτιμά ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας για την Ευρώπη, η Ελλάδα μπορεί να γίνει για τις ρωσικές εταιρείες το σημείο εισόδου στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη αλλά και στις σημαντικές αγορές της Μέσης Ανατολής, αφού η σημαντική γεωστρατηγική της θέση, η τεχνογνωσία της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρωζώνη αλλά και το καλά εκπαιδευμένο και πολύγλωσσο ανθρώπινο δυναμικό της αποτελούν οπωσδήποτε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στα οποία μπορεί να βασιστεί μια ισχυρή ελληνορωσική επιχειρηματική σχέση.