Έφτασε η ώρα του κοινού: Ψηφίστε τους νικητές του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Έφτασε η ώρα του κοινού: Ψηφίστε τους νικητές του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής

Νοέμβριος 23, 2016 - 16:05
Αναρτήθηκε στο:

Με πάνω από 1200 συμμετοχές, ολοκληρώθηκε στις 31 Οκτωβρίου η πρώτη φάση του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής για παιδιά από την Ρωσία, ηλικίας από 6 έως 10 ετών, με τίτλο «Τι είναι για μένα η Ελλάδα», που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στο πλαίσιο της προβολής του αφιερωματικού Έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016.

Τόσο η συμμετοχή όσο κυρίως η φαντασία, η πρωτοτυπία και η τέχνη που έβαλαν τα παιδιά στα έργα τους ήταν καταπληκτική, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Η δουλειά της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, που αποτελείται από τρεις καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, ήταν δύσκολη. Μετά από αρκετές συνεδριάσεις επέλεξε τελικά τα είκοσι (20) που αποτελούν την βραχεία λίστα και η οποία είναι αναρτημένη σε ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα www.elru2016.gr. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016 το κοινό μπορεί  να ψηφίσει για το καλύτερο έργο από κάθε ηλιακή ομάδα.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον διαγωνισμό για την προσπάθεια τους που μας συγκίνησε και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια.

Και τώρα ο λόγος σε σας! Ψηφίστε και επιλέξτε τους νικητές που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα!