Εκδήλωση για τους ρωσικούς φορείς του τουρισμού

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Εκδήλωση για τους ρωσικούς φορείς του τουρισμού

Δεκέμβριος 20, 2018 - 14:57
Αναρτήθηκε στο:

Τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες και επίσημους τουριστικούς φορείς της Ρωσίας, τους κρατικούς αξιωματούχους και τους δημοσιογράφους για θέματα τουρισμού τίμησε χθες, 19 Δεκεμβρίου, στην ετήσια εορταστική εκδήλωσή τους, σε κεντρικό ελληνικό εστιατόριο της Μόσχας, το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας και Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα.

Στην εκδήλωση, που εξελίχθηκε σε παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με εορταστικά εδέσματα, μουσική και χορό, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού Rosturizm, Sergei Korneev, ο εθνικός ήρωας της Ρωσίας και ομογενειακής καταγωγής κοσμοναύτης, Fyodor Yurchikhin, ο υπουργός Θερέτρων, Τουρισμού και Ολυμπιακής κληρονομιάς της Περιφέρειας Κρασνοντάρ,  Christopher Konstantinidi, η Eκτελεστική Διευθύντρια του ΑΤΟΡ, Maya Lomidze, ο πρόεδρος του ρωσικού Κέντρου Οινογνωσίας και Γαστρονομίας και σύμβουλος του WTO, Leonid Gelibterman, κ.α.

«Μοιραζόμαστε ένα κοινό όνειρο. Οι Ρώσοι τουρίστες που επιθυμούν να γνωρίσουν την Ελλάδα να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι και να την γνωρίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στηριζόμαστε σε εσάς για να συνεχίσει αυτό το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα», είπε η Γενική Πρόξενος, Ελένη Βακάλη απευθυνόμενη στους Ρώσους προσκεκλημένους. Αναφερόμενος στο έτος Τουρισμού Ελλάδος-Ρωσίας 2017-2018, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ, Πολύκαρπος Ευσταθίου, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ήταν μία θαυμάσια χρονιά. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 55 εκδηλώσεις μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη διασπορά στις ειδήσεις».

Στους επίσημους Ρώσους προσκεκλημένους παραδόθηκαν αναμνηστικές τιμητικές  πλακέτες εκ μέρους της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, με τις οποίες τους ευχαρίστησε για τη σημαντική συμβολή και υποστήριξη τους στο Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας.