Το ελληνικό Gaming προβάλλεται παγκοσμίως μέσα από το White Nights Conference

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Το ελληνικό Gaming προβάλλεται παγκοσμίως μέσα από το White Nights Conference

Φεβρουάριος 01, 2017 - 12:19
Αναρτήθηκε στο:

Έως και δέκα ελληνικές ομάδες πρόκειται να συμμετάσχουν στο συνέδριο έπειτα από το κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Το White Nights είναι ένα διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο στο χώρο του Game industry, το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο επαγγελματίες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, την Τσεχία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, τη Γερμανία και πολλές άλλες χώρες. Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα, στις 13-14 Φεβρουαρίου 2017 και αναμένεται να έχει πάνω από 800 επισκέπτες.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου (http://wnconf.com/en#schedule) διαρθρώνεται σε τρία μέρη με πάνω από 60 παρουσιάσεις επικεντρωμένες στους τομείς του publishing, της παραγωγής, του management, του marketing και των πλατφόρμων, ενώ θα υπάρχουν ειδικά sessions για προγραμματιστές, artists και game designers. Το συνέδριο περιλαμβάνει ειδικές iOS και Google συνεδρίες για τις οποίες όμως απαιτείται προεγγραφή.

Μεγάλες εταιρείες με ηγετική θέση στο χώρο του gaming όπως η Big Fish Games, CD Projekt RED, GREE, Gumi, Rovio, Valve, King, Kongregate, Game Insight, Appodeal, Unity, Amazon, VK.com, Microsoft, Google, Pixonic, G5 Games, Vungle, θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση.

Παράλληλα θα λάβει χώρα το Developer Exhibition όπου 70 συνολικά ταλαντούχες ομάδες θα παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους με σκοπό να γνωρίσουν leading publishers, εκπροσώπους εταιριών και επενδυτές. Το καλύτερο παιχνίδι θα βραβευτεί σε μια ειδική τελετή του Indie Game Cup Awards.