Έντονο το ρωσικό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Έντονο το ρωσικό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα

Μάιος 26, 2016 - 20:32
Αναρτήθηκε στο:

Περισσότεροι από 60 Ρώσοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν ζωντανά την επίσκεψη του Προέδρου Πούτιν στην Ελλάδα και τις συναντήσεις του με τους Έλληνες αξιωματούχους, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία έχει οργανώσει για την εξυπηρέτησή τους Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο. 

«Πρόκειται για μια σημαντική επίσκεψη, η οποία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του αφιερωματικού έτους Ελλάδας Ρωσίας και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τον Τύπο», δήλωσε στους πρώτους Ρώσους δημοσιογράφους που διαπιστεύθηκαν στο Κέντρο Τύπου ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κατά την επίσκεψή του στο Ζάππειο, σήμερα, Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016.

Στη ρωσική δημοσιογραφική αποστολή συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας. «Καταφέραμε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να στήσουμε ένα άρτια εξοπλισμένο κέντρο για να διευκολύνουμε τους δημοσιογράφους στο έργο τους», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος ξενάγησε τον κ. Παππά στις εγκαταστάσεις.

Ο Ρώσος Πρόεδρος αναμένεται στην Αθήνα αύριο, ενώ το Σάββατο θα μεταβεί στο Άγιο Όρος συνοδευόμενος από Έλληνες και Ρώσους δημοσιογράφους.