Το "μεγάλο ελληνικό ταξίδι" ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Το "μεγάλο ελληνικό ταξίδι" ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Απρίλιος 23, 2018 - 14:56
Αναρτήθηκε στο:

Περίπου 1.000 άτομα επισκέφθηκαν τη διήμερη εκδήλωση «Μεγάλο ελληνικό ταξίδι» που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου Μόσχας στο κεντρικό πολυκατάστημα αλυσίδας παιδικών καταστημάτων Ντέτσκι Μιρ, στην καρδιά της ρωσικής πρωτεύουσας, στις 21 και 22 Απριλίου 2018. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο βράβευσης των νικητών του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής «Ταξίδι στην Ελλάδα», στον οποίο έλαβαν μέρος 1.110 παιδιά από όλη τη Ρωσία και τη ρωσική διασπορά και ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαρτίου, με την ανάδειξη των τεσσάρων νικητών. Να σημειωθεί ότι το έπαθλο για τους νικητές είναι ένα ταξίδι στη Χαλκιδική για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, φέτος το καλοκαίρι, με τη στήριξη της “Ellinair”, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Στη διάρκεια του διημέρου μοιράστηκαν στους μικρούς μας φίλους 500 συσκευασίες δώρου από τους κεντρικούς χορηγούς μας (Coca-Cola HBC Russia, Chipita, DeAgostini), ενώ πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί, δρατηριότητες και δημιουργικά εργαστήρια όπως κατασκευή μικροκοσμημάτων, κεραμικών και κορνίζας με ελληνικά θέματα, face painting, ζωγραφική, συναρμολόγηση μοντέλων αυτοκινήτων και αεροπλάνων, και μαθήματα μίνι γκολφ. Παράλληλα, οι γνωστές εταιρείες κινουμένων σχεδίων Παραβόζ και Άνιμακορντ, προσέφεραν εκπαιδευμένους ανιματέρ και μασκώτ των ηρώων-καρτούν τους που διασκέδαζαν τα παιδιά και φωτογραφίζονταν μαζί τους ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς, που συμμετείχαν στο διήμερο και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα στις επόμενες εκδηλώσεις μας.