Νέοι σπουδαστές γράφουν για τη Ρωσία…

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Νέοι σπουδαστές γράφουν για τη Ρωσία…

Μάρτιος 30, 2017 - 12:32
Αναρτήθηκε στο:

To elru2016.gr δημοσιεύει τα τρία νικητήρια άρθρα* του διαγωνισμού που προκήρυξε ο Σύλλογος Αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ.

Στα τέλη του 2016 και επ’ ευκαιρία του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Α.Π.Ε.Δ.Δ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) προκήρυξε διαγωνισμό συγγραφής σύντομων άρθρων.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε φοιτητές/-τριες και αποφοίτους Τμημάτων Πολιτικής Επιστήμης/ Δημόσιας Διοίκησης/ Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας  και είχε ως αντικείμενο τις ακόλουθες θεματικές:

1. Ελλάδα-Ρωσία: Παρόν και Μέλλον

2. Η Ρωσία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι

3. Προσέγγιση Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ρωσίας: Ποιά τα επόμενα βήματα;

Στις 17 Μαρτίου 2017, στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, φιλοξενήθηκε εκδήλωση με τίτλο «Η Ρωσία στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι», κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού. Η ιστοσελίδα elru2016.gr δημοσιεύει σήμερα τα άρθρα των νικητών του διαγωνισμού που είναι :

Στην κατηγορία Η Ρωσία στο Παγκόσμιο Γίγνεσθαι, ο Ελευθέριος Αντωνίου.

(Φοιτητής στο Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών, της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ)

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο, εδώ.

Στην κατηγορία ΕΕ-Ρωσία, ο Γιάννης Χούλης.

(Φοιτητής στο 7ο εξάμηνο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, ΕΚΠΑ)

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο, εδώ.

Στην κατηγορία Ελλάδα-Ρωσία Παρόν και Μέλλον, ο Φιλώτας Γεώργιος Νιάρχος.

(Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος του Queen Mary University of London με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις)

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο, εδώ.

 

* Οι απόψεις που εκφράζονται στα άρθρα είναι προσωπικές και δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις  θέσεις  της ιστοσελίδας elru2016.gr, η οποία τα φιλοξενεί.