Ο Μαραθώνιος της Ρόδου μέσα από ρωσική ματιά

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου μέσα από ρωσική ματιά

Απρίλιος 13, 2017 - 14:02
Αναρτήθηκε στο:

Η υπέροχη ατμόσφαιρα, ο θαυμάσιος καιρός και η μαγευτική διαδρομή μέσα από την πανέμορφη παλιά πόλη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον Ίγκρο Τσετίλοφ, δημοσιογράφο της αθλητικής εφημερίδας Σοβιέτσκι Σπορτ, που πήρε μέρος στον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου στις 9 Απριλίου.

Σε άρθρο του, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης και ιστορικότερης αθλητικής εφημερίδας της Ρωσίας, ο κ. Τσετίλοφ αναφέρεται εκτενώς στην προετοιμασία και διοργάνωση του Μαραθωνίου και στην συμμετοχή πολλών ξένων δρομέων που, όπως επισημαίνει, αυξάνονται σημαντικά κάθε χρόνο. «Αυτό είναι φυσιολογικό. Οι δρομείς, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, αφηγούνται στους φίλους τους την υπέροχη ατμόσφαιρα, τον θαυμάσιο καιρό και τον Μαραθώνιο δίπλα στις ομορφιές της παλιάς πόλης και, φυσικά, της Μεσογείου», αναφέρει στο άρθρο του παραθέτοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ξεχωριστό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram από την εκκίνηση του Μαραθωνίου (https://www.instagram.com/p/BStn1wEj2-W/)

Για την ιστορία, νικητής στον Μαραθώνιο της Ρόδου αναδείχθηκε ο Μιχάλης Χατζηιωάννου, με χρόνο 2 ώρες, 49 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν οι Αλέξανδρος Μπόλιας και ο βρετανός Christopher Bronte αντίστοιχα.