Οι gamers δίνουν ραντεβού στην Αθήνα

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Οι gamers δίνουν ραντεβού στην Αθήνα

Σεπτέμβριος 26, 2017 - 14:26
Αναρτήθηκε στο:

Το πρώτο Athens Games Festival έρχεται! Στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo, στο Μαρούσι, 3.500 τετραγωνικά μέτρα θα είναι αφιερωμένα στο ψηφιακό παιχνίδι, την προσέλκυση επενδύσεων, την προώθηση του ελληνικού video game και την ανάπτυξη του ανταγωνιστικού κλάδου του video game development, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων game developers, ερευνητών, ακαδημαϊκών, εκδοτών και δημοσιογράφων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από σημαντικούς ανθρώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας gaming, να συναντήσουν στελέχη σημαντικών διεθνών εταιριών του χώρου, να γνωρίσουν εκθέτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες, να συμματάσχουν σε επιχειρηματικές συναντήσεις μέσα από την πλατφόρμα του Pitch and Match αλλά και σε εορταστικές εκδηλώσεις, όπως το Athens Games Festival Party, και να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων ταλέντων στο χώρο του game industry, όπως το Nordic Game Discovery Contest.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του Athens Games Festival θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Game Art Collection (GAC): Καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών, θα συμμετάσχουν σε μια έκθεση, η οποία σκοπό έχει να αναδείξει το ταλέντο Ελλήνων και ξένων 2D artists και μουσικών, με θέμα τους Υπερήρωες (superheroes) της Ελλάδας!

Το Athens Games Festival διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (http://www.media.gov.gr), σε συνεργασία το White Nights Conference (http://wnconf.com).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα athensgamesfestival.gr και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Happyland.HeroesOfAthe...
Web-based: https://athensgamesfestival.gr/games/heroes_of_athens/

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Πληροφορίες :
Τηλ: +30 210 909 8645
Mail: greek.industry@gmail.com