Παραμυθένιος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής για όλη τη Ρωσία

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Παραμυθένιος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής για όλη τη Ρωσία

Σεπτέμβριος 09, 2019 - 13:57
Αναρτήθηκε στο:

Για τρίτη συνεχή χρονιά και στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας στη Λογοτεχνία και τη Γλώσσα, το Γραφείο Δημόσιας Διπλωματίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά όλης της Ρωσίας με έπαθλο για τους νικητές ταξίδια στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής αυτή τη φορά θα έχει ως θέμα τους Μύθους του Αισώπου και απευθύνεται σε παιδιά 7 έως 12 ετών. Θα περιλαμβάνει δύο ηλικιακές κατηγορίες, 7-9 και 10-12 ετών και οι νικητές από κάθε κατηγορία θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Χαλκιδική για αυτούς και τις οικογένειές τους το καλοκαίρι 2020.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 3 φάσεις:

Α΄ φάση (10 Σεπτεμβρίου 2019- 1 Φεβρουαρίου 2020), θα συγκεντρώνουμε στο Γραφείο μας ηλεκτρονικά τα έργα των παιδιών.

Β΄ φάση (1 Φεβρουαρίου 2020- 1 Μαρτίου 2020), η κριτική επιτροπή μας θα καταλήξει σε 5 φιναλίστ για κάθε ηλικιακή κατηγορία (σύνολο 10 έργα).

Γ΄ φάση (1 Μαρτίου 2020- 1 Απριλίου 2020) τα έργα των φιναλίστ θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας και το κοινό της ιστοσελίδας θα μπορεί να επιλέξει τους 2 τελικούς νικητές, έναν για κάθε κατηγορία.

Στις 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των τελικών νικητών.

Τις 2 προηγούμενες φορές, ο διαγωνισμός ζωγραφικής μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας συνολικά τις 2.000 συμμετοχές και έχοντας στην κριτική του επιτροπή σημαντικούς Έλληνες και Ρώσους καλλιτέχνες και παιδαγωγούς, ανάμεσά τους τον γλύπτη Νίκο Φλώρο. Φέτος την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν οι εξαιρετικοί Έλληνες κομίστες και εικονογράφοι  Γιώργος Δουτσιόπουλος, Στέφανος Κολτσιδόπουλος, Κωστής Παπαθεοδώρου, Αγγελική Σαλαμαλίκη και Θάνος Τσίλης.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με τη στήριξη της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, της Ένωσης ξενοδόχων Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής.

Για ερωτήσεις ή αποστολή έργων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης contestgreece@gmail.com.

Καλή επιτυχία!

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon usloviya_ru.pdf878.8 KB
Microsoft Office document icon anketa_ru.doc32 KB