Πολύ θετικά τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική χρονιά

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Πολύ θετικά τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική χρονιά

Μάρτιος 14, 2018 - 13:44
Αναρτήθηκε στο:

Ξεκίνησε χθες, 13 Μαρτίου, στη Μόσχα η διεθνής τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει με περίπτερο 800 τ.μ. και εκπροσώπους των ελληνικών περιφερειών, τουριστικών πρακτόρων και επιχειρήσεων του κλάδου. Το ελληνικό περίπτερο εγκαινίασε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στη Μόσχα στο πλαίσιο της έκθεσης και πρόκειται να έχει επαφές με Ρώσους αξιωματούχους και τουριστικούς πράκτορες.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη συμμετοχή σε αυτήν την πολύ όμορφη έκθεση, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ρωσίας, στην οποία έχουμε κάθε χρόνο παρουσία. Η συμμετοχή μας εδώ είναι πολύ δυναμική, η Ελλάδα έχει κερδίσει το τουριστικό κοινό της Ρωσίας και τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε συνεχή αύξηση των αφίξεων Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα», δήλωσε η κα Κουντουρά κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, προσθέτοντας ότι μετά από ένα «εξαιρετικά καλό» ξεκίνημα για το 2018, τα μηνύματα είναι ήδη πολύ θετικά.

«Για μας αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική γιατί μετά από κοινή πρωτοβουλία  με την υπουργό κα Άλα Μανίλοβα εγκαινιάσαμε το έτος Τουρισμού Ελλάδας– Ρωσίας, το οποίο εξελίσσεται εξαιρετικά και αναμένεται να είναι μια χρονιά που οι τουρίστες όχι μόνο θα μπορέσουν να δουν και να απολαύσουν τις ομορφιές των δύο χωρών, αλλά και μια χρονιά όπου οι περιφέρειες της Ελλάδος και της Ρωσίας θα αναπτύξουν πάρα πολλές κοινές δράσεις έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να έχουμε μια ακόμα μεγαλύτερη τουριστική αύξηση από την Ελλάδα στη Ρωσία και αντίστροφα», σημείωσε η κα Κουντουρά.