Το ρωσικό Cosmo δοκιμάζει Χαλκιδική και δηλώνει ξετρελαμένο

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Το ρωσικό Cosmo δοκιμάζει Χαλκιδική και δηλώνει ξετρελαμένο

Σεπτέμβριος 04, 2018 - 11:40
Αναρτήθηκε στο:

Το ρωσικό Cosmopolitan αγαπάει Χαλκιδική και το δείχνει!

Με ένα εκτενές δημοσίευμα για τις πεντακάθαρες παραλίες και τις διευκολύνσεις για τους Ρώσους τουρίστες με ρωσόφωνο προσωπικό σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής, η δημοσιογράφος  Ekaterina Sukhanova περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τις ολιγοήμερες διακοπές της στη χώρα μας, στο πλαίσιο press trip που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής.

«Από το πρώτο λεπτό θα αγαπήσεις την Ελλάδα και δεν θα θέλεις να φύγεις από εδώ», γράφει η κα Sukhanova, αναπαράγοντας με τον δικό της τρόπο το γνωστό «σαν την Χαλκιδική δεν έχει» και προτρέποντας τους συμπατριώτες της να «γευθούν» Χαλκιδική: «η καταγάλανη θάλασσα, τα απίστευτης ομορφιάς τοπία, τα πεντανόστιμα φαγητά και το κρασί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτών που περιμένουν τους επισκέπτες στην Χαλκιδική», αναφέρει.

Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα Cosmo.ru έχει περισσότερους από 11 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες το μήνα. Στο πλαίσιο του ίδιου press trip θα δημοσιευθεί αφιέρωμα για τη Χαλκιδική στο τεύχος Οκτωβρίου (κυκλοφορεί στα μέσα Σεπτεμβρίου), ενώ ακόμη ένα άρθρο θα δημοσιευθεί στο Cosmopolitan Beauty στο χειμερινό τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αγγίζοντας συνολικά ένα κοινό που ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια αναγνώστες.

Το press trip πραγματοποιήθηκε στις αρχές της τουριστικής σεζόν με τη δημοσιογραφική ομάδα του ρωσικού Cosmopolitan να ξεναγείται στα βασικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, να δοκιμάζει τοπικά κρασιά και να απολαμβάνει εναλλακτικές περιηγήσεις με τζιπ σε «μυστικά διαμάντια» της χερσονήσου.