Θερινή ακαδημία για τη δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Θερινή ακαδημία για τη δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη

Μάρτιος 12, 2018 - 14:14
Αναρτήθηκε στο:

Τις νέες τάσεις στα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία θα εξετάσει η θερινή ακαδημία που διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεργασίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με άλλους 10 φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Το Thessaloniki International Media Summer Academy 2018 έχει θέμα: “New Trends in Media and Journalism: Disinformation, Verification of News and Constructive Journalism in a Changing World», και θα διαρκέσει από 13 έως 21 Ιουλίου 2018. Μπορούν να λάβουν μέρος απόφοιτοι, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές δημοσιογραφίας, πολιτικών επιστημών, διεθνών σχέσεων κ.α., αλλά και επαγγελματίες από το χώρο των ΜΜΕ και άλλων συναφών Οργανισμών, οι οποίοι επιθυμούν μια βαθύτερη κατανόηση των αναφερόμενων ζητημάτων. Όλοι οι αιτούντες θα πρέπει να έχουν ευχέρεια στην Αγγλική γλώσσα.

Το Thessaloniki International Media Summer Academy 2018 θα εστιάσει στις νέες τάσεις στη Δημοσιογραφία και τα Μέσα, με την έμφαση να δίνεται στους τρόπους αντιμετώπισης της παραπληροφόρησης, στις ψευδείς ειδήσεις και τις τεχνικές επαλήθευσης, καθώς και στους τρόπους απόκτησης των απαιτούμενων ικανοτήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  http://www.joursummerschool.org/. Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι έως τις 30 Απριλίου.