Βοιωτία: Διαχρονικές Συγκινήσεις

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Βοιωτία: Διαχρονικές Συγκινήσεις

Οκτώβριος 21, 2016 - 14:17
Αναρτήθηκε στο:

Μία ανάσα από την Αθήνα,  βρίσκεται μία εύφορη γη, με πλούσιο φυσικό περιβάλλον και πανάρχαιο πολιτισμό. Είναι η Βοιωτία, με τα αρχαία μνημεία και τους βυζαντινούς θησαυρούς, με τις χιονισμένες βουνοπλαγιές και τις απόκρυφες παραλίες. Το σταυροδρόμι των θεών, των ηρώων και των χρησμών.

Αράχωβα, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Επισκέψου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας, τη Χαιρώνεια, την Ακρόπολη της Κρεύσιδος, το Μεσαιωνικό φρούριοτης Λιβαδειάς, τις Πλαταιές, το Μουσείο της Τανάγρας, την Κοιλάδα των Μουσών στις Θεσπιές, το μαρτυρικό Δίστομο, τους Κήπους της Αλιάρτου, τις Πηγές του Ορχομενού. Το μοναστήρι του Οσίου Λουκά, την εκκλησία της Παναγίας της Σκριπούς, τη Μονή Ευαγγελιστρίας.

Κάνε

Πεζοπορία μέσα στη Λιβαδειά, αλεξίπτωτο πλαγιάς στον Κιθαιρώνα, σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, εναλλακτικές δραστηριότητες στον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού, κολύμπι στις παραλίεςστα Άσπρα Σπίτια, την Αντίκυρα, την Αλυκή, τον Άγιο Βασίλειο, τον Άγιο Νικόλαο, το Σαράντι.

Απόλαυσε

Την ξεχωριστή φιλοξενία της  Αράχωβας, το  Σουβλάκι στην Κρύα της Λιβαδειάς, την πεντανόστιμη πέστροφα Ορχομενού, τη Φορμαέλα Παρνασσού, τα υπέροχα κρασιά από τους αμπελώνες της Θηβαϊκής γης.