2ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής "Τι σημαίνει η Ελλάδα για εμένα;"

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

2ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής "Τι σημαίνει η Ελλάδα για εμένα;"

Αναρτήθηκε στο:
Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 - 3:30μμ

Διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά της Ρωσίας και της ρωσικής διασποράς με θέμα ένα «Ταξίδι στην Ελλάδα» διοργανώνει το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει την εικόνα της Ελλάδας στο ρωσικό κοινό προβάλλοντας την ως οικογενειακό τουριστικό προορισμό προστιθέμενης αξίας.

Πρόκειται για τη συνέχεια του περυσινού, πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού ζωγραφικής «Τι είναι για μένα η Ελλάδα», που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο πλαίσιο του έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016, και ξεπέρασε τις 1.200 συμμετοχές. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού συμπίπτει με το έτος Ελλάδας-Ρωσίας στον τουρισμό 2017-2018 και θα αφορά ένα εικαστικό «οδοιπορικό» στην Ελλάδα της θάλασσας, του ήλιου, των μύθων, των φιλόξενων ανθρώπων, του τουρισμού, της γαστρονομίας και του πολιτισμού.

Στον διαγωνισμό καλούνται να συμμετάσχουν παιδιά 6 έως 13 ετών, σε τέσσερις κατηγορίες, ενώ για τους τέσσερις νικητές και τις οικογένειές τους προβλέπεται ένα ταξίδι στη Χαλκιδική με χορηγία της Ένωσης ξενοδοχείων Χαλκιδικής, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της αεροπορικής εταιρείας Ellinair.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο στάδια, με προθεσμία υποβολής των παιδικών έργων έως 15 Δεκεμβρίου 2017.

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon contest_rules.pdf546.15 KB
Microsoft Office document icon anketa.doc32 KB